Aanvullende informatie

1-daagse training ‘Begin met Bewustwording’

 

Wil jij op een ontspannen manier kennismaken met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, of wil je juist je volgende stap maken? Dan nodig ik je van harte uit deel te nemen aan de 1- daagse training ‘Begin met Bewustwording’.

 

Vanuit mijn ervaring in NLP, TimeLine Therapy en Systhemisch Werken neem ik je mee in de beginselen hiervan. Je leert zeer krachtige basis modellen begrijpen en toe te passen, zodat je er na de training ook direct gebruik van kan maken.

 

Ik laat je kennismaken met verschillende elementen vanuit NLP, TimeLineTherapy en Systhemisch Werken, waarmee je bewust wordt van je eigen gewoontes en patronen. Bewustwording is de eerste stap op weg naar verandering.

 

Aan het eind van deze training heb je geleerd te begrijpen en weet je hoe je kunt gebruiken/toe kan passen:
– Het verschil tussen ons Bewuste en Onbewuste
– het Communicatemodel (NLP)
– de Logische Niveau’s (NLP)
– hoe jouw tijdlijn loopt (TimeLineTherapy)
– De basisbeginselen van Systemisch Werken
– Het NLP-werkmodel (NLP)

 

Coachingsprogramma ‘Reis door de tijd’

 

In dit coachingsprogramma gaan we in 2 intensieve 1-op-1 sessies van ieder 5 uur aan de slag met jouw vraagstuk.

 

Heb jij wel eens last van negatieve emoties (boosheid, verdriet, angst, pijn, schuld) die bij je tot uiting komen zonder dat je er wat aan lijkt te kunnen doen? Dan is dit programma de juiste voor jou!

 

We gebruiken je tijdlijn om te onderzoeken waar de oorzaak ligt (eerste gebeurtenis) en vanuit daar gaan we de emotie(s) loskoppelen van deze gebeurtenis/herinnering, zodat alleen de herinnering overblijft, en de negatieve emotionele lading er van af is.

 

Na het doorlopen van dit programma zul je merken dat je anders reageert in de situaties waarbij eerst nog 1 of meerdere negatieve emoties tot uiting kwamen. Je zult meer rust en ontspanning ervaren, daar waar je eerder nog onrustig en/of gespannen was.

 

Ben je je bewust van eigen beperkende overtuigingen die je in de weg zitten? Zijn er dingen voor jouw ‘waarheid’ geworden in de loop der tijd waardoor je steeds maar niet die volgende stap kan maken? Maak dan gebruik van ‘Reis door de tijd’. We gebruiken je tijdlijn om te onderzoeken wanneer je hebt besloten dat deze ‘waarheid’ waarheid voor jou is geworden. Vanuit daar gaan we de beperkende lading die op dit moment in het verleden op jouw tijdlijn hangt er vanaf halen, zodat je hier in de toekomst geen last meer van
zult hebben.

 

Na het doorlopen van dit programma zul je merken dat je oude waarheid niet meer de waarheid is, waardoor je nu wel die volgende stap kan maken!

 

Vraag je je af of jouw vraag of vraagstuk wel geschikt is voor dit programma? Bel me geheel vrijblijvend op en indien nodig kunnen we een afspraak voor een gratis intake maken.

 

Coachingsprogramma ‘Op weg naar de bron’

 

In dit coachingsprogramma gaan we in 5 intensieve 1-op-1 sessies van ieder 2 uur aan de slag met jouw vraagstuk. Op basis van je vraagstuk maak ik een programma-op-maat, dat het best aansluit bij jou.

 

Door verschillende technieken en modellen toe te passen vanuit NLP, Systhemisch Werken en TimeLineTherapy komen we helemaal tot de kern en kunnen we gegarandeerd grote veranderingen te weeg brengen en tot nieuwe inzichten komen. Elke vraag of vraagstuk, klein of groot, privé of zakelijk, is geschikt om in te brengen in dit programma!

 

Vraag je je af of jouw vraag of vraagstuk wel geschikt is voor dit programma? Bel me geheel vrijblijvend op en indien nodig kunnen we een afspraak voor een gratis intake maken.