Over mij

Over mij

Ik ben 20 jaar werkzaam geweest bij aannemers in de grond- weg- en waterbouw, zowel bij het Midden- en Kleinbedrijf als bij het Grootbedrijf. Ik heb in deze rollen meer dan 1000 projecten gecalculeerd en ben bij meer dan 100 projecten in de uitvoering betrokken geweest. Ieder van deze projecten weer met het doel om samen met de mensen die bij het project betrokken waren, zowel aan de zijde van de opdrachtgever als aan de zijde van de aannemer, tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen, met voldoende aandacht en ruimte voor een ieders rol en doelstellingen.

 

In de loop van deze loopbaan ben ik me gaan verdiepen in NLP en persoonlijke ontwikkeling, en hoe mij dit kon helpen om beter te worden in wat ik deed. Ik wilde beter begrijpen hoe communiceren tussen mensen eigenlijk werkte, omdat ik er keer op keer achter kwam dat als het ergens mis ging, het altijd mis ging op een bepaald punt in de communicatie tussen mensen.

Gedurende dit leerproces kwam ik er echter ook achter dat ik mezelf ook nog wel eens in de weg zat om iets te bereiken. En voor mij op dat moment nog verrassend: ik was niet de enige! Gedachtes die ik had over mezelf, waar ik in geloofde, of juist niet. Hoe dat ik de dingen deed die ik deed, soms succesvol, maar jammer genoeg soms ook niet met het resultaat dat ik eigenlijk zou willen. Maar ja, hoe kun je dat veranderen?

Ik ben er achter gekomen dat de eerste stap om überhaupt de keuze te kunnen maken om iets te veranderen, als je dat zou willen, begint bij bewustwording van je eigen gedachtes, gewoontes, patronen, strategieën, overtuigingen en beslissingen. Door hier mee aan de slag te gaan, is het me onder andere gelukt om veel beter te worden in wat ik al deed, om nieuwe mogelijkheden te creëren voor mezelf en daar ook gebruik van te maken, om meer rust en ontspanning te ervaren, vanuit waar je veel makkelijker kunt bewegen door het leven, en om duidelijk te krijgen wat mijn missie in het leven eigenlijk inhield: 

‘Een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen’ 

Vanuit deze missie ben ik gestart met BeBewust. Via deze weg bied ik je nu de mogelijkheid om persoonlijk te groeien & bewust te worden, onmiskenbare ingrediënten om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Ik gun je alles wat je nodig hebt om (nog) meer rust te ervaren, jezelf gelukkig te voelen en al je dromen te verwezenlijken!!